Pamje të mahnitshme nga bota nënujore: si luftojnë dy peshq me njëri-tjetrin

Mënyra si luftojnë mes tyre nuk i tregon dhe aq peshq në tru – epiteti “trupeshk” për budallenjtë. Sepse dy lloje kafshësh nënujore, zhvillojnë një betejë mjaft inteligjente, gati me tipare njerëzore, dhe do ishte interesante të dihet se për ç’arsye.

Megjithatë, mjaftohuni me mënyrën se si zhvillohet kjo betejë. /tesheshi.com/          

Who can solve the problem between them?!!

Who can solve the problem between them?!!

Posted by The Fabulous Weird Trotters on Saturday, August 11, 2018

 

 

auto pjese dak

Related posts