Auto Dak
Auto Dak

Pamje prekëse të një solidariteti kafshëror: lepuri në ndihmë të maces

Edhe kafshët shfaqin solidaritet, e ndodh pa qenë nga e njëjta familje. Siç janë lepuri dhe macja.

Dhe pikërisht, një pamje e rrallë me këto dy kafshë, njëri gjitar e tjetra shtëpiake, është kapur teksa ndihmohen ndërsjelltazi.

Eshtë lepuri ai që përpiqet të gërrmojë një gropëz në tokë për të mundësuar daljen e maces nga një vrima ku ka mbetur…/tesheshi.com/         

Rabbit Rescues Cat

This rabbit is a hero! 🙏

Posted by People on Friday, May 31, 2019

 

auto pjese dak

Related posts