Një ulje avioni mes stuhisë: më mirë mos ta shohësh!

Nëse keni fobi nga fluturimi me avion, atëherë mos e shikoni këtë video që është marrë nga një kabinë pilotimi.

Dihet se ç’përjetim është ta provosh të fluturosh nën stuhi, e kjo si pasagjer. Por po ta shohësh atë nga kabina e pilotimit, si duhet të jetë

Pilotët nuk kanë mundësi që udhëtarëve t’u vënë sytë e tyre dhe të ulin perden në dritare. Ata thjesht u ofrojnë këtë video.

Ulja e frikshme ka ndodhur në Majorka, ku vetë një nga pilotët vendosi ta regjistrojë. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts