Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Një procesi gjyqësor nga Nike për një palë “atlete satanike”

Prodhuesi amerikan i pajisjeve sportive Nike ka paditur një kompani të New York-ut që prodhon të ashtuquajturat “atlete satanike”, të cilat pretendohet se përmbajnë një pikë gjaku njerëzor, dhe të cilat janë bërë në bashkëpunim me reperin Lil Nas X.

Atletet janë, në fakt, një Nike Air Max 97 i modifikuar dhe përmbajnë bojë të kuqe dhe “një pikë gjak njeriu”, sipas një faqe në internet që përshkruan këtë seri të kufizuar me etiketën 666. Një atlete thotë “MSCHF” dhe tjetra ” Lil Nas X “”.

Disa media raportuan se ekzemplarët u rrëmbyen në më pak se një minutë me një kosto prej 1,018 dollarë për çift. Lil Nas X njoftoi se ai do të zgjedhë personalisht blerësin e çiftit 666, midis njerëzve që ndajnë cicërimën e tij në rrjetet sociale.

Nike deklaroi në proces gjyqësor që MSCHF Product Studio i bëri atletet “pa lejen dhe autorizimin e Nike“, dhe se kompania nuk është në asnjë mënyrë e lidhur me atë projekt.

“Ka tashmë prova të një konfuzioni të konsiderueshëm që ka lindur, si dhe thirrje për bojkot të Nike për shkak të këtyre atleteve, për shkak të besimit se Nike ka autorizuar ose lejuar prodhimin e saj,” thotë procesi gjyqësor.

Nike po i kërkon MSCHF të ndalojë menjëherë projektin dhe ta kompensojë. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts