Një metodë efikase për të ruajtur formatin HD të fotove e videove në Facebook

Ekzistojnë disa hapa që mund t’i kryeni në rrjetin social “Facebook” kur të dëshironi të postoni një foto të re.

Automatikisht madhësia e fotografisë që e vendosni në profilin tuaj mund të ndryshojë, por këto dimensione mund t’i përcaktoni sipas dëshirës suaj.

Klikoni në “News Feed”, pastaj shtypni “More” e më pas “Help” për të zgjedhur “Settings” për të mbërritur tek “Upload HD photos“ (ky tutorial vlen vetëm telefonat Android).

Nëse e përdorni aplikacionin në iPhone shtypni tre vijat anash ekranit, zgjidhni “Settings Account” dhe pastaj “Video and Photo” për të ngarkuar foto në HD./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts