Një bacë me plis, mes turmës LGBT në Prishtinë: çka u bë?

Parada e LGBT-së në Prishtinë ka prodhuar dhe një pamje të pazakonte. Shkrepjet e aparateve kanë fiksuar një bacë me plis në kokë në mes të turmës larushane të atyre që mbrojnë por dhe  promovojnë devijimet seksuale, duke u ndjejë deri dhe krenarë për këtë.

Ka qenë një mospërputhje që ka ngjallur interes të madh, pasi është e pakonceptueshme që një tipologji e tillë njerëzore të gjendet mes atyre që në gjykimin e traditës përfaqsojnë perversitetin te qenia njerëzore. Por siç është shprehur baca anonim, nuk e ka ditur fare se për çka kanë dalë në rrugë ata njerëz.

“Unë kam dal me shku te mjeku, por nuk di çka u bë”, ka thënë ai i pyetur nga media kosovare. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts