Një arsye më shumë pse të gjithë e duan Samsung S7 (video)

Galaxy S7 dhe Galaxy S7 Edge janë telefonat më të rinj nga Samsung të cilët duket se janë dizajnuar që t’i rezistojnë ujit. Përmes një video mund të shikohet dhe testimi që është bërë për koto modele.

Nga pamjet shihet Samsung S7 duke u testuar në ujë, madje edhe duke notuar në ujë e edhe duke incizuar ndër ujë.

Shikojeni vetë në video se sa fantastik është ky aparat i ri celular, shumë inteligjent. /tesheshi.com/

Related posts