Auto Dak
Auto Dak

Nissan shkurton 12,500 vende të punës, kompania në “rënie të lirë”

Gjigandi japonez japonez Nissan ka njoftuar shkurtimin e 12,500 vendeve të punës, pasi po përpiqet të mbajë nën kontroll financat pas problemeve të fundit.

Nissan gjithashtu do të zvogëloj kapacitetin e prodhimit dhe numrin e modeleve që prodhon me 10% deri në fund të vitit 2022, pa specifikuar më shumë. Firma njoftoi gjithashtu një rënie prej 94.5% të të ardhurave neto për tremujorin e parë të vitit 2019.

Kjo është një nga performancat më të këqija në historinë e kompanisë. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts