Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Nis një hetim ndaj Domingos si ngacmues grash

Shoqata që përfaqëson këngëtarët e operës dhe stafi i “American Music Artists Esnaf” tha se ka nisur hetimin e vet për ngacmime seksuale që dyshohet se janë kryer nga këngëtari i famshëm i operas Placido Domingo, duke thënë se është e pasigurt në lidhje me rezultatet e një hetimi nga kompanitë e operas.

Shoqata tha se filloi një hetim pas dy lajmeve në AP, në të cilat shumë gra akuzuan Domingon për ngacmim seksual ose sjellje të tjera të këqija.

Një e-mail i dërguar nga shoqata për anëtarët e tij deklaron se ata u kërkuan kompanive që punësojnë këngëtarin 78-vjeçar që të hetojnë pretendimet, por që kompanitë nuk ishin të përgatitura ose të paafta për të siguruar shoqatën, qëllimin dhe kohën e hetimit si dhe nëse rezultatet do të bëhen publike ose do t’i komunikohen ndryshe shoqatës.

Opera e Los Anxhelosit, në të cilën Domingo ishte drejtor për shumë vite, punësoi një konsulent të jashtëm për të udhëhequr hetimin, por nuk pranoi të zbulojë ndonjë detaj në lidhje me atë se si do të zbatohej apo nëse rezultatet do të publikoheshin.

Shoqata deklaron më tej se hetimi do të udhëhiqet nga prokurori Bruce Maffeo, një ish-prokuror federal i cili aktualisht punon për Cozen O’Connor. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts