Nga Enkel DEMI: Sharabajkat e Lulit

Kur Genc Pollo formonte PDR-në, Berisha u vendosi mjaft epitete atij dhe ndjekësve të tij, të cilat shpesh shkaktonin gaz. Një prej tezave të hedhura në atë kohë nga udhëheqësi i opozitës qe se PDR-ja ishte opozita e opozitës. Me këtë lihej për t’u kuptuar se reformatorët, më tepër se keqqeverisjen e socialistëve, ishin të … Continue reading Nga Enkel DEMI: Sharabajkat e Lulit