New Jersey miraton xhaminë që kishte kundërshtuar

Drejtuesit e New Jersey-it më në fund ka dhënë miratimin për të ndërtimin e një xhami, kërkesë e një grupimi, Bayonne Muslim, e cila kishte kaluar në një sagë të vërtetë. Kjo pasi projekti i paraqitur u hodh poshtë me pretendime urbanistike.

Kjo çoi në një padi që grupi ngriti ndaj qytetit, duke aluduar se pas rrëzimit të projektit ka një qëndrim paragjykues.

Në fakt, ishin një grup kundërshtarësh të e xhamisë të cilët ngrinin si pretendim çështjet e parkimit dhe trafikut si shqetësim kryesor. Por tashmë, pasi çështje po shkonte dhe drejt procesve gjyqësore me shumë kosto, zgjidhja ka ardhur me miratimin e projektit aty ku u rrëzua që para një viti. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts