Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Nëse do ju ngrijë dera e makinës këto ditë të acarta: hileja për ta hapur

Një hile për të hapur një derë të ngrirë të makinës mundet t’ju vijë në ndihmë këto ditë të acarta dimri, apo dhe më tutje nëse i ftohti vijon.

Dyert e ngrira të makinave mund të jenë aq të rralla sa shoferët harrojnë se si të stërvitin për të tilla raste, kështu që hilet dhe përkujtesat vijnë gjithmonë në ndihmë.

Një video e tillë po qarkullon në rrjetet sociale, dhe gjithçka që ju nevojitet për të është një çekiç.

Si të hapni një derë të ngrirë me ​​një çekiç, por pa thyer apo dëmtuar diç, mjaft të shihni hilen që mund t’ju vijë në ndihmë në një rast të ngjashëm. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts