Mrekullia në Teksas: të lindësh gjashtë fëmijë në vetëm nëntë minuta

Mjekët në Houston, Texas, ishin në mosbesim kur Thelma Chiaka lindi gjashtë fëmijë në vetëm nëntë minuta.

Ajo solli në botë katër djem dhe dy vajza me 15 mars.

Në spital thanë se shanset e kësaj lindjeje janë gjashtë deri në një deri në 1. 47 miliardë.

Meshkujt lindën mes 4:50 dhe 4:59 minuta.

Bebet janë të qëndrueshme, megjithëse ato kanë midis gjysmë dhe një kilogram, por do të mbahen në neonatologji të veçantë derisa të marrin peshë.

Telma ndihet mirë dhe u ka dhënë vajzave emrat e Zina dhe Zuriel. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts