728 x 90 Leaderboard

Modë e çuditshme, këto janë këpucët trend të momentit

Disa trende këpucësh kthehen me kohën. Pamë çizmet metalike të ktheheshin dhe nuk suprizohemi si janë shfaqur sërish këpucët me lëkurë shkëlqyese.

Po stili i takave skulpturore? Ne fillimisht menduam se trendi i këpucëve stil arkitektor mund të vishet vetëm nga dizajnuesit e modës së lartë.

Por e paskemi gabim! Shikoni te markat e masës dhe do të gjeni shumë forma take këpucësh interesante. Këto janë këpucët me takat më artistike, që përqafojnë fuqinë e dizajnit…/tesheshi.com/

Related posts