Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Mjauuu: 2,000 mace të ekspozuara në Panairin e Moskës (foto)

2,000 mace nga 12 vende janë ekspozuar në shfaqjen ndërkombëtare të maceve të dimrit në Moskë.

Panairi u organizua nga Klubi Felinologjik Roskos dhe po tërheq një numër të madh vizitorësh.

Aty janë ekspozuar  40 lloje macesh, ku do përzgjidhet “macja më e bukur” dhe “kotelja më e bukur”.

Gjatë panairit dyditor, do të ketë edhe prezantime përmes të cilave vizitorët do të jenë në gjendje të mësojnë shumë rreth këtyre kafshëve shtëpiake leshatore. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts