Miqësia simpatike mes laraskës dhe qenushit (video)

Kafshët në video nuk ankohen fare në lidhje me dallimet në mes tyre. Përkundrazi, ata shihen të kënaqen me njëri-tjetrin.

Laraska australiane dhe qenushi duken se po dëfrehen duke kaluar kohën njëri me tjetrin. Pamjet ku shihet miqësia e tyre nuk mund të lënë askënd indiferent.

Ju ftojmë të shikoni këtë marrëdhënie të lezeçme dhe mjaft simpatike./tesheshi.com/

Related posts