Ministri Xhafaj “merret në pyetje” nga ambasadorët: ç’po ndodh me krimin, drogën…?

Kreu i Rendit, Fatmir Xhafaj, është vënë sot përballë përfaqsisë diplomatike në Tiranë. Siç e njofton vetë ai, para tyre u ka ofruar gjithçka ata kanë dashur si informacion mbi ecurinë e rendit në vend.

Xhafaj shkruan në Twitter: “Takimi i dytë pas 3 muajsh me të gjithë ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së. Informova dhe iu përgjigja interesit të tyre të veçantë për punën dhe progresin e bërë në kuadër të zbatimit të prioriteteve dhe masave për konsolidimin e shtetit ligjor.

Prezantuam rezultate konkrete në disa fusha e veçanërisht në luftën kundër krimit të organizuar në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit”, Antikanabisin, Menaxhimin e Kufirit, Reformën e Policimit në Komunitet, Vetting-un etj. Shprehëm mirënjohjen për bashkëpunimin e krijuar këto muaj pune të përbashkët.

Bashkëbisedim tejet konstruktiv. Jemi të emocionuar dhe të inkurajuar për vlerësimet tejet pozitive, për besimin e shprehur për MB, Policinë e Shtetit dhe Task Forcën Speciale si dhe për thellimin e mëtejshëm të bashkëpunimit. Jemi në rrugën e duhur. Të vendosur të ecim përpara”, shkruan ministri i Ramës. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts