728 x 90 Leaderboard

Mësoni veçantinë e tour skiing, një mënyrë ndryshe e skijimit

Tour skiing është një nga sportet më popullore në mesin e atyre që e duan malin dhe skijimin. Ky sport është shumë më ndryshe nga skijimi klasik alpin.

Për këtë lloj skijimi janë jashtëzakonisht të rëndësishme pajisjet, pasi ky lloj skijimi përbëhet nga ecja, vrapimi me ski dhe skijimi alpin.

Skiatori duhet të jetë i përgatitur mirë dhe i gatshëm të rrezikojë, pasi herë pas here i duhet të zbresë poshtë malit nëpër pjesë ku nuk ka shtigje.

Në këtë video mund të shihni një nga linjat më të rrezikshme të skijimit, që ky skiator ka zotëruar me sukses./tesheshi.com/

Related posts