Londra ndez 10.000 pishtarë: që Lufta e Madhe të përsëritet më! (video)

Mijëra pishtarë u dogjën natën e kaluar në Kështjellën e Kullave të Londrës për nder të përfundimit të Luftës së Parë Botërore, pikërisht 100 vjet më parë.

Ceremonia u “përndez” kur anëtarët e ushtrisë britanike dhe vullnetarët i vunë zjarrin rreth 10.000 pishtarëve në këmbët e kullës.

Shumë vizitorë nderuan me një minutë heshtje të gjithë viktimat e Luftës së Parë Botërore. /tesheshi.com/

Tower of London marks Great War centenary

Ten thousand torches lit the moat of the Tower of London on Sunday to commemorate the centenary of the end of World War I.This year marks 100 years since the war ended.

Posted by NBC News on Monday, 5 November 2018

auto pjese dak

Related posts