Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Ky baba bëri një vendfshehjeje për vajzën e tij, gjë që i suprizoi edhe të rriturit (video)

 2020-ta po ështe një vit i vështirë për të gjithë, por veçanërisht për prindërit të cilët duhej të mendonin për mënyra të ndryshme për të argëtuar të vegjlit e tyre që kalojnë shumë kohë në shtëpi.

Kjo ka bërë që e ashtuquajtura karantinë ka zgjuar kreativitetin.

Kështu që një nga baballarët nga Londra bëri një vend të fshehur për vajzën e tij të vogël Ella, i cili i gëzoi edhe të rriturit.

Për këdo që ka shikuar të gjitha vazhdimet e filmit Harry Potter, ata me siguri kujtojnë Diagon Alley.

Ishte ky fragment frymëzimi për Dylan për të krijuar një version kaq të vogël.

Siç i tha Bored Panda-s, ai më së shumti përdorte dru për ndërtim, por edhe letër-muri që i jepte një pamje të veçantë kësaj strehe.

Puna filloi më 24 gusht dhe përfundoi në fund të shtatorit, në ditëlindjen e vajzës së tij.

“Unë doja të bëja diçka të veçantë për Ella-n për shkak të shkollimit të saj në shtëpi, dhe gjithashtu kaloj shumë kohë atje,” tha ai.

Versioni mini i Diagon Alley ishte me të vërtetë një surprizë. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts