Kujtimet e Michelle Obama-s, dita e parë me 725.000 kopje të shitura

Qarkullimi i librit u rrit nga 1.8 në 2.6 milion kopje, dhe kujtimet e zonjës së parë të Shteteve të Bashkuara tashmë janë përkthyer në tridhjetë gjuhë.

Libri i Michelle Obamta-ës me kujtime – “Becoming”, pati 725,000 kopje të shitura që në ditën e parë, duke e bërë kështu një nga librat më me dinamikë të lartë shitjeje të këtij viti në SHBA, raportoi AP.

Shtëpia botuese Agjencia Croën Publishing  se ndërkohë qarkullimi i librit u rrit nga 1.8 në 2.6 milion kopje.

Michelle Obama shkruan për fëmijërinë, kolegjin, racizmin, martesën me Barak Obamën dhe vajzat e tyre.

Paralel me botimin amerikan, “Kujtimet” e Michelle Obama-s tashmë janë përkthyer dje në tridhjetë gjuhë.

Një milion kopje do t’i dhurohen organizatës jofitimprurëse First Book.

Këtë vit, shitjet më të mëdha që në ditën e parë me rreth 900.000 kopje, i kishte vetëm libri “Frika – Trump në Shtëpinë e Bardhë” i Bob Woodward. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts