Kubanezët “mësyjnë” ambasadën e sapo hapur të SHBA (Foto)

Hapen njëkohësisht ambasadat e SHBA në Havanë dhe të Kubës në Uashington.

Por me një diferencë të madhe, ambasada e SHBA në HAvanë është një pallat i madh ku bëhet propagandë për të rrëzuar regjimin komunist, kurse ambasada e Kubës në SHBA është një ndërtesë më modeste.

Me tu hapur ambasada amerikanë në Kubë ajo është “mësyrë” nga një numër i madh njerëzsh që donin të merrnin viza për tu larguar në Amerikë. Fenomen i njohur edhe tek ne./tesheshi.com/

Related posts