Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Koma e kamaleontit: sëmundja që të dhuron një gjuhë të huaj të re

Imagjinoni sikur të zgjoheshit një mëngjes dhe të dëgjoni zërin tuaj teksa flet një gjuhë të re!

Kjo është ajo që përjetojnë në të vërtetë personat të cilat vuajnë nga gjëndja e quajtur “sindroma e gjuhëve të huaja” ose ndryshe “koma e kamaleontit”.

Në rastin e tyre ato nuk zgjohen ashtu nga gjumi i natës por nga një komë e cila i ka lënë me pasoja duke i mundësuar të folurit në një gjuhë të re ose të pasurit një theks të ri në gjuhën e vetë.

Deformimi që ndodh në një zonë të caktuar të trurit ndikon në gjuhën tuaj dhe bën që të shtohen tone të reja të çuditshme në të folurin tuaj. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts