Kjo rrugë në Francë zhduket dy herë në ditë

Nëse planifikoni ndonjëherë të shkoni në Francë keni kujdes nga shkoni se mund t’ju zhduken rrugët…

Kjo rrugë në Francë zhduket dy herë në ditë foto e brendshme

Rruga lidhëse mes Gjirit Burnёf me ishullin Noirmoutier, e quajtur Passage du Gois nuk është thjeshtë e veçantë, por edhe e rrezikshme.

Dy herë në ditë kjo rrugë zhduket në det për shkak të baticës dhe zbaticës. Pra njerëzit mund të kalojnë tek kjo rrugë vetëm në oraret e shënuara në tabelat përgjatë trotuarit.

Ka pasur raste që njerëzit kanë qenë të rrezikuar por për fat të mirë ekzistojnë shtylla anësore ku njerëzit mund të kacavirren dhe kulla vëzhgimi përgjegjës për sigurinë të cilët nxitojnë për të shpëtuar jetën e njerëzve. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts