Killeri i Selenicës, detaji i një krimi të paralajmëruar

Hetimet rreth vrasjes makabre të 8 personave nga një dorë, rasti pra i Resulajt në Selenicë, ku 24-vjeçar Ritvan Zykaj u morri jetën në pak minuta 8 njerëzve të gjakut, kanë nxjerrë në pak faktin se ai e kishte paralajmëruar atë që ndodhi, ndonëse nuk ka qenë e mundur ta parashikohej në këto përmasa.

“Do ju bëj hatanë, ndaj mos më bini në qafë”, mësohet t’u ketë thënë ai të afërmve, dalë ky detaj nga hetimet. Ndërkohë, kjo e dhënë lidhet dhe me një frazë të tij gjatë një komunikimi në FB me të të njohur, ku thotë pak a shumë se nuk duron dot t’i bijnë në qafë.

Po ashtu zbulohet dhe fakti tjetër, akoma dhe më makabër, që ai, pasi u ka marrë jetën 8 kushurinjve, kufomat e tyre i ka fotografuar. /tesheshi.com/  

 

 

 

auto pjese dak

Related posts