Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Këtu janë 5 makinat më të shtrenjta: sa Golf mund të blini për një prej tyre

Disa janë të dëshirueshme. Disa janë legjendarë në shumë mënyra, dhe disa vetëm në një detaj të vetëm.

Kjo është një listë e pesë makinave më të mira në botë dhe mos u habisni nga viti i prodhimit, shkruan Automobil.hr.

 

5.Ferrari 275 GTB / 4 S NART Spider

Viti: 1967

Kopjet e prodhuara: 10

Çmimi: 22,400,675 euro ose sa 1,046 Golf Diesel

 

4.Ferrari 290 MM

Viti: 1956

Kopjet e prodhuara: 4

Çmimi: 22,848,688.50 euro ose sa 1,067 Golf Diesel

 

 

3.Mercedes-Benz W196

Viti: 1954

Kopjet e prodhuara: 6

Çmimi: 24,152,077.88 euro ose sa 1,128 Golf Diesel

 

2.Ferrari 335 S

Viti: 1957

Kopjet e prodhuara: 3

Çmimi: 29,089,401.70 euro ose sa 1,358 Golf Diesel

 

1.Ferrari 250 GTO

Viti: 1962

Kopjet e prodhuara: 39

Çmimi: 31,047,335.55 euro ose sa 1,450 Golf Diesel

Siç u tha, sasia e Golf Diesel renditet qëllimisht pranë secilës shifër – mjaft e mjaftueshme për t’i sjellë këta garues të ankandit sa më afër blerësve. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts