• Forca shëruese e mendimit pozitiv

  Çdo Qenie njerëzore është krijues i shëndetit apo sëmundjes së vet                                       ...

  Çdo Qenie njerëzore është krijues i shëndetit apo sëmundjes së vet                                                                                                       - Sivanda-   Nga Valbona Voca   ...

  Read more
 • Apple edhe makinë?! Po, elektrike!

  Wall Street Journal ka zbuluar nga burime informative se, Apple ka krijuar një laborator të fshehtë me mi ...

  Wall Street Journal ka zbuluar nga burime informative se, Apple ka krijuar një laborator të fshehtë me mision dizenjimin e një makinë elektrike që mban markën e gjigandit të smartphoneve. Gazeta ameri ...

  Read more
 • Vërtet që pasuria nuk të lumturon, por nga ca strese të kursen ama!

  Shpesh dëgjojmë të thuhet se lumturia nuk mund të blihet me para. Kjo është e vërtetë në fakt, por gjitha ...

  Shpesh dëgjojmë të thuhet se lumturia nuk mund të blihet me para. Kjo është e vërtetë në fakt, por gjithashtu po aq e vërtetë është edhe fakti se paraja është në gjendje të blejë “më pak melankoli”. N ...

  Read more
 • Larja e duarve, zakon apo kulturë?

  Të gjithë biem dakord se larja e duarve është një domosdoshmëri për t`u ruajtur nga sëmundjet infektive s ...

  Të gjithë biem dakord se larja e duarve është një domosdoshmëri për t`u ruajtur nga sëmundjet infektive si dhe nga infeksionet e aparatit të tretjes. Mirëpo këtu lind natyrshëm edhe një debat ku, nga ...

  Read more
 • Po na mbyt Selfie-Mania!

  Ato kohërat e vjetra kur familja zbukurohej dhe merrte pozicione të bukura për të bërë një foto të përsos ...

  Ato kohërat e vjetra kur familja zbukurohej dhe merrte pozicione të bukura për të bërë një foto të përsosur, apo për të paraqitur një eveniment familjar dhe ku gratë zinin qanin kur kishin dalë keq, a ...

  Read more
 • Oferta e re e Amazon: ”Fut” librat e shtypur në kompjuter

  Nëse ndjeni se librat e shtypur nuk përshtaten më me kohën, për shkak të madhësisë së tyre, ose sepse ju ...

  Nëse ndjeni se librat e shtypur nuk përshtaten më me kohën, për shkak të madhësisë së tyre, ose sepse ju tashmë dispononi disa kopje të botuara dhe nuk keni arsye se përse ti bleni ato online,  tanimë ...

  Read more
 • Do të shpëtosh nga gërhitja?! Ja se si…

  Të gërhasësh ndërsa fle, nuk është hiç e këndshme. Madje kjo mund të të rrezikojë dhe raportet me të tjer ...

  Të gërhasësh ndërsa fle, nuk është hiç e këndshme. Madje kjo mund të të rrezikojë dhe raportet me të tjerët, me familjarë, shok apo miq me të cilët të bie rasti të flesh në një dhomë, apo dhe me bashk ...

  Read more