Kapelet më të çuditshme në Royal Ascot (foto)

Moda është një nga pjesët më të rëndësishme Royal Ascot, eventi 5 ditor i garave me kuaj në Angli.

Dhe kodi i veshjes është një pikë kyçe e festimeve. Ndër rregullat kryesore është që të gjithë duhet të kenë kapele.

Dhe çdo vizitor mund të përdorë imagjinatën e tij për të krijuar veshjet.

Këtu janë disa nga kapelet më të çuditshme./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts