Ja se si reagon ky mysliman kur një femër ngacmohet në tren mes shumë njerëzve (video)

Një video që po bën xhiron e botës është një eksperiment social. Është interesante se si një djalë ngacmon seksualisht një vajzë në një tren. Ata po bënin një eksperiment se si reagon shoqëria kur dikush ngacmohet dhe në momentin e ngacmimit, një djalë mysliman çohet në këmbë për t’i dalë në mbrojtje kësaj vajze.

“E ke të dashur”- pyeste djali i ri mysliman. Aktori u përgjigj: “Jo”. Në atë moment krijohet një konflikt duke i kërkuar që të largohet nga vajza ose në të kundërt do të plaste sherri.

I menjëhershëm ishte reagimi i kameramanit dhe vajzës duke treguar se ata po bënin një eksperiment social për të parë se si do reagonin njerëzit. Në fund e përqafuan djalin e ri mysliman, i cili qeshi kur e kuptoi që kish qenë vetëm një eksperiment e jo diçka e  vërtetë.

Kjo video është bërë në Londër./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts