Inteligjenca e një maceje: ç’po ndodh me mua, ku është xhami që e doja? (video)

Një mace ishte mësuar që të hidhej nga dyshemeja drejt e mbi një tavolinë suprinë xhami, por pronari ia hoqi atë dhe macja mbeti e hutuar në hedhjen e radhës se pse ra poshtë.

E mësuar me tjetër “traditë”, macja me inteligjencën e saj nisi të hetonte se ç’po ndodh, ku është xhami mbi të cilin ajo qëndronte. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts