Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

I lënë prindërit pa gjumë, por vet flenë si qengja (foto)

Megjithëse fëmijët janë të njohur si shkaktarët më të mëdhenj të pagjumësisë për prindërit, ata për vete janë në gjendje të bëjnë gjumë të mirë kudo që të kenë rastin.

Pavarësisht nëse gjenden në dyqane ushqimore, restorante, ose në korridor, shumë fëmijë ndjehen komod të bëjnë një sy gjumë edhe në vendet më të papërshtatshme.

Huffington Post u kërkoi prindërve që të ndanin fotot e fëmijëve të tyre në vendet më të çuditshme. Rezultatet dolën qesharake dhe simpatike deri në maksimum!

/tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts