Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Hulku nga Pakistani, në kërkim të një gruaje: ja kriteret e mija…(video)

Arbab Kizer Hyatt, i quajtur ndryshe si Hulk, i cili vjen nga Pakistani verior, është në kërkim të një gruaje vitet e fundit pasi prindërit e tij dëshirojnë që ai të martohen sa më shpejt.

“Unë dua një grua e madhe dhe e rëndë sepse nuk dua ta lëndoj atë. Të gjitha gratë që donin të martoheshin me mua deri tani ishin shumë të hollë”, tha Arbab.

Ai pretendon se gruaja mesatare do të ishte një zgjedhje e keqe për të.

Ai dëshiron një grua që peshon të paktën 100 kile dhe që është më shumë se 192 centimetra e gjatë për t’u dukur mirë. Deri më tani, ai ka refuzuar rreth 200-300 gra sepse ato nuk i përshtateshin parametrave të tij.

Për të “ruajtur linjën”, ai ha katër pula, 36 vezë, 3 kile mish, si dhe pi 5 litra qumësht në ditë.

Hulku pakistaniez është i njohur për tërheqjen e traktorëve, autobusëve dhe e makinave me njërën dorë. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts