Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Haradinaj, përgjigje Vuçiçit: ja si mund të shpëtoni nga “Shqipëria e Madhe”

Haradinaj, hedhësi i idesë për një referendum për bashkimin e Kosovës me Shqipërinë, reagoi ndaj alarmit të lëshuar nga Vuçiç për “Shqipërinë e Madhe”, duke thënë se kjo mund të evitohet shumë thjeshtë:

“Për sa kohë i dukem i rrezikshëm Aleksandër Vuçiqit dhe Serbisë, jemi në rrugë të drejtë!

Mos keni frikë, z. Vuçiq. Nuk keni nevojë të jeni nervoz. Kosova vetëm po e kërkon atë që i takon.

Nëse ju dhe të tjerët dëshironi ta shmangni një referendum mbi bashkimin e Kosovës me Shqipërinë në vitin 2025, ka një mënyrë shumë të thjeshtë: Serbia ta njohë Kosovën si shtet të pavarur.

Tutje, Kosova e di rrugën e saj drejt anëtarësimit në NATO, BE dhe OKB. Me retorikë histerike nuk do të na ndaloni në të drejten tonë për të definuar të ardhmen e Kosovës.

Të gjithë duhet ta dinë që deklarata dhe betimi im për bashkim me Shqipërinë vjen si rezultat i neglizhencës së vazhdueshme të Brukselit në lidhje me Kosovën. Kosova dhe qytetarët e saj janë më pro-perëndimorët dhe si të tillë nuk e meritojnë të përbuzen, injorohen dhe kushtëzohen në pafundësi!”, shkruan Haradniaj. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts