“Gratë e Zeza” të Serbisë përkujtojnë Srebrenicën në zemër të Beogradit (video)

23-vjetori i masakrës së Srebrenicës u kujtua dhe në Beograd.

Në organizatë joqeveritare e quajtur “Gratë në të Zeza” organizoi në kryeqytetin serb një performancë përkujtimore për të gjithë viktimat e asaj masakre të korriku të të vitit 1995.

Ato, “Gratë në të Zeza” lexuan emrat e të gjithë të vrarëve nga serbët. /tesheshi.com/

Imena onih koji zauvek nedostaju – aktivisti i aktivistkinje citaju imena ljudi ubijenih u genocidu u Srebrenici 1995. godine.

Posted by Kontrapress on Tuesday, July 10, 2018

auto pjese dak

Related posts