Gati e pabesueshme: vajza pa duar fiton garën për shkrimin më të bukur (video)

Një vajzë 10-vjeçare nga Maryland, Sara Hinesley, kohët e fundit fitoi një një konkur ndërkombëtar për dorëshkrimin më të bukur, edhe pse pa duar.

Hinesley, e cila ka lindur e tillë, erdhi nga Kina në Shtetet e Bashkuara dy vjet më parë.

Kjo vajzë e pabesueshme, e cila mëson në në shkollën katolike rajonale “Shën John” në Frederick, kryen të gjitha aktivitetet normale porsi bashkëmoshatarët e saj.

Por mbi të gjitha, kjo është dhe një artiste e bukurshkrimit, duke qenë e privuar pikërisht te duart, aty ku rrjedh kjo cilësi. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts