Frutat dhe perimet më të sigurta për konsum, ja cilat janë…

Frika e sigurisë për frutat dhe perimet që konsumojmë, na ngërthen sa herë që lexojmë për spërkatjet e pakontrolluara me pesticide nga fermerët.

Megjithatë, janë disa fruta dhe perime, të cilat hyjnë në zonën e sigurtë të konsumit për shkak se i përthithin më pak pesticidet.

Më poshtë ju sjellim listën e tyre si dhe fotot përkatëse:

Avokado

 

Misri

 

Lakra

 

Qepa

 

Ananasi

 

Patëllxhani

 

Pjepri

 

Kivi

 

Lulelakra

 

Brokoli
auto pjese dak

Related posts