Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

FOTO/Të zhytesh në lexim: ja çfarë duan të bëjnë meksikanët për të arritur këtë qëllim

Të zhytesh në lexim. Është pikërisht kjo ajo që kërkohet të arrihet përmes një biblioteke të ndërtuar në Monterrey të Meksiksës. Ndërtimi i kësaj biblioteke është kërkuar nga këshilli qytetar i artit dhe i kulturës.

E gjithë struktura e bibliotekës do të jetë e ndërtuar në dru dhe do të ketë formën e një kupole. Në këtë mënyrë, çdo exues mund të marrë librin dhe ta qarkullojë atë në mënyrë të lirshme.

Karriket e rehatdhme dhe drtitat me tone të qarta plotësojnë ambientin dhe e bëjnë atmosferën unike, duke lejuar shijimin në maksimum të çdo lloj libri, qoftë ai shkencor apo roman./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts