Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Fotografi që të gjithë duhet t’i shikojnë: fëmijët në të gjithë botën treguan lodrat e tyre

Për vite, gazetari dhe fotografi Gabriele Galimberti ka vizituar vende dhe ka mbledhur fotografi të fëmijëve të vegjël me lodrat e tyre.

Kur vizitoi më shumë se 50 vende, nga SHBA në Indi, Kinë, Irlandë, Marok, Shqipëri, dhe përgatiti nëj album me ta.

Fytyrat e tyre flasin më shumë se çdo fjalë, kështu që ata janë absolutisht të kënaqur me atë që kanë, pa marrë parasysh nëse janë një ose dhjetë lodra. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts