Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

FOTO/Fruta e perime të ndryshuara: ushqimet që ngjajnë si…

Jo gjithmonë produktet ushqimore duken siç janë në të vërtetë. Është rasti i disa frutave dhe perimeve të cilat, për arsye të ndryshme, natyrale apa artificiale, mund të rriten në forma shumë të çuditshme.

Disa prej tyre kanë pësuar deformime ose gjatë shartimit kanë ndryshuar veti të tyre, duke krijuar fruta e perime të reja, të papara më parë në këtë lloj.

Veçantia e tyre qëndron në ngjashmërinë me objekte apo sende, por edhe në mënyrën se si duken.  Ju ftojmë të klikoni në galerinë e mëposhtme për tu njohur me këto fruta-perime të veçanta./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts