FOTO/41 shpikje të së shkuarës, që nuk i rezistuan të ardhmes

Dija dhe zgjuarsia e njerëzve është e pakufishme, mirëpo ka disa shpikje të njerëzve, të cilat nuk kanë funksionuar shumë në histori. Ato kanë pasur një të shkuar por nuk kanë mundur ti mbijetojnë kohës për një të ardhme, duke ngelur kështu vetëm në të shkuarën.

Disa prej tyre kanë ecur mjaft mirë dhe janë pëlqyer pa masë nga një pjesë e popullsisë në vendet ku janë prezantuar, por gjithçka ka ngelur me aq. Më poshtë po ju prezantojmë disa prej këtyre objekteve, të cilat vijnë nga e shkuara por nuk kanë një të ardhme e që janë harruar sot. Ja cilat janë disa prej tyre:

“Kafshuesi” për të bërë gropat në faqe kur qesh.

Biçikleta fluturuese

Nëndetësja personale

Sekretaria robot

Varka që punon me fuqinë e motorit/tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts