Foto që prekin edhe zemrat më të forta

E përditshmja na merr në rrjedhën e saj dhe shpesh harrojmë se kemi mijëra arsye për ta dashur botën në të cilën jetojmë. Në fotot e mëposhtme jepen disa çaste që përcjellin emocione që prekin çdo zemër njerëzore:

Një djalë i vogël i rriti flokët e tij për dy vjet, për t’ua dhuruar më pas fëmijëve me kancer.

 

Njerëzit lartësohen duke mbështetur njëri-tjetrin.

 

Gëzimi i një gjysheje që merr si dhuratë një lodër spinner në 85-vjetorin e lindjes së saj.

 

Një polic danez duke luajtur me një vajzë të vogël siriane, gjatë kalimit të saj për në Suedi.

 

Ky burrë vërejti se gruaja e moshuar nuk po i fuste dot ushqimet në qese dhe ndaloi për ta ndihmuar.

 

auto pjese dak

Related posts