FOTO/ Dubai: Toka e mrekullive dhe arsyeja pse…

Dubai është një nga shtatë emiratet e Emirateve të Bashkuara Arabe.

Për shumë e shumë gjëra, unike në lloj, ai konsiderohet një vend mrekullish. Dubai është mbajtës rekord për shumë gjëra, dhe gjithçka në të është më e shtrenjtë, më e sofistikuar, dhe padyshim më e bukur.

Kur mendojmë për zhvillimin ekonomik dhe progresin e qyteteve apo vendeve në përgjithësi, ne kryesisht po mendojmë për potencialet ekonomike dhe të zhvillimit. Dhe Dubai e ngërthen të gjithë këtë.

Mjaftojnë fotot…/tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts