Foto dite: dëborë dhe vobektësi në Gjirokastër

Dëbora e madhe e rënë në Shqipëri, ofron dhe pamje të veçanta ardhur nga situata të pazakonta, të diktuara nga ky mot.

Me në qendër njerion përballë natyrës, vjen një sosh fiksuar nga Gjirokastra, fiksuar nga aparati i një të zellshmi pas fotove, Alban Bejko.

Te Qafa e Pazarit është fiksuar një njeriu i vobektë, që tenton të sfidojë rreshjet e të ftohtin me ç’posedon akoma…/tesheshi.com/              

auto pjese dak

Related posts