728 x 90 Leaderboard

Foto: bora më e fundit në Dajt

Bora ka zbardhur sërish Malin e Dajtit, një ndër dekoret më mbresëlënëse natyrore të dimrit në Tiranë. Pas rreshjeve të orëve të fundit dhe uljes së temperaturave, Dajti u zbardh sërish, për të dhuruar orë romantike për të gjithë të dhënët pas magjisë së borës. /tesheshi.com/

Related posts