Auto Dak
Auto Dak

Ethet australiane të arit: 100 mijë dollarë me ndihmën e një detektori metalik

Një australian ka zbuluar një copë metalike prej 1,4 kg me një detektor metali, dhe rezultoi se pjesa më e madhe e tij është ar. Pasuria e papërpunuar është gjetur në fushat Australisë Perëndimore, thonë mediat vendase.

Një dyqan në rajonin a afërt Kalgoorlie shpërndau fotot online, dhe tani vlerësohet se shuma që burri ka fituar të jetë afro 100.000 dollarë australian.

Gjetjet e metaleve të çmueshme me detektorë janë të shpeshta, por jo të kësaj shkalle. Shumica e arit të gjetur është më pak se gjysma e kësaj peshe, por megjithatë, ethet e arit këtu ekzistojnë. Rreth tre të katërtat e arit në Australi prodhohen pikërisht në rajonin Kalgoorlie. /tesheshi.com/

 

auto pjese dak

Related posts