Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Emigranti sirian me tre gra dhe 13 fëmijë, Gjermania i paguan me qira tre apartamente

Gazeta gjermane Bild ka publikuar rastin interesant të emigrantit sirian Abboud Suvaidi, i cili jeton me tre gra dhe ka 13 fëmijë (së shpejti pritet i 14-ti). Ata janë vendosur në qytetin Münster në North Rhine-Westphalia.

Abbouda u largua nga Siria në 2015, pas së cilës mbërriti në Gjermani me tre gratë e tij dhe 10 fëmijët e tij. Në Siri, ai ishte martuar me ligj me tre gratë e përmendura, megjithatë, kur mbërriti në Gjermani, këto martesa nuk u njohën; domethënë, ata nuk mund të merrnin azil në bazë të një martese të tillë. Gjermania i ndau legalisht dhe u dha tre apartamente.

Ai dhe gratë e tij marrin 3,785 euro në muaj në përfitime të papunësisë dhe mbështetje të fëmijëve. Gjermania paguan gjithashtu qiranë për tre apartamente në të cilat Abbouda jeton me tre gra dhe 13 fëmijë.

Historia e kësaj familjeje ka tërhequr vëmendjen në Gjermani, kjo është arsyeja pse shumë janë duke u përpjekur t’i ndihmojnë ata. Abboudi dhe gratë e tij mësojnë gjermanisht dhe fëmijët shkojnë në kopshte dhe shkolla. Ai shpreson që një ditë të ketë sukses në legalizimin e poligamisë së tij dhe në Gjermani. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts