728 x 90 Leaderboard

Eksperimentoi me flokët, të renë e dënojnë në shkollë

Një adoleshente është përjashtuar nga klasa sepse ka lyer flokët ngjyrë vjollcë.

Elizabeth McMasters është dërguar në dhomën e dënimeve pasi shkelte rregulloren e shkollës me paraqitjen e saj.

Hazel Browning, 47 vjeçe ishte ajo që leu flokët e të bijës duke menduar se nuk përbënte asnjë problem.

Kur mori telefonatën, Hazel tregoi se nuk u cudit aspak pasi e bija ishte përjashtuar edhe herë të tjera. Më e fundit ishte kur 15-vjeçarja veshi pantallona në shkollë, por rregullorja e uniformës pranon vetëm fund.

Nuk dihet se cfarë do ndodhë me adoleshenten, pasi e ëma tha se nuk do të kthejë ngjyrën e mëparshme të flokëve pasi kushtojnë shumë para dhe do presë që t’i rriten flokët e saj./tesheshi.com/

Elizabeth McMasters has been banned from the lassroom for dying her hair purple. See NTI story NTIHAIR; A straight-A pupil has been banned from classroom – because she dyed her hair PURPLE. Her mother Hazel Browning has compared a school with the Nazis after it decided to segregate her daughter for having purple hair. Elizabeth McMasters, 15, attends Nunnery Wood High School where her mother believes the school is waging a campaign against her daughter. The school, in Spetchley Road, Worcester, says it is following its own clear guidelines, which treat all students equally. Ms Browning claims the campaign against her daughter escalated after she was put into isolation for piercing her ears last month.

Related posts