Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Edhe njëherë për lidhjen e kollaros: shikojeni, fiksojeni praktikojeni dhe mos e harroni (video)

Lidhja e kollaros vijon të mbetet sfidë për shumë meshkuj. Disa ja kanë arritur e disa jo. Një farë koklavitjeje te gjarpërimi i njërës anë, i bën këta të fundit të dorëzuar.

Mirëpo ka raste kur lidhja e një kollaroje bëhet urgjente, e ahere, të paaftët për ta lidhur atë pendohen që nuk kanë mundur ta mësojnë, e kështu t’i japin vetes komoditet atëherë kur u duhet me patjetër në qafë.

Më poshtë, ofrohet një tjetër shans për ta mësuar, njëherë e përgjithmonë, atë që është një akt, por që konsiderohet dhe një art; pra lidhja e kollaros. /tesheshi.com/        

 

auto pjese dak

Related posts