Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

E veja nuk dinte për testamentin e fshehtë: kujt ia la paratë moderatori i famshëm?

E veja e Larry King, Shawn King, 61 vjeç, pretendon se ajo nuk e dinte për testamentin sekret që i shoqi shkroi para vdekjes, në të cilin ai shkruan se të gjitha paratë e tij ua lë fëmijëve.

Konkretisht, në tetor 2019, King shtoi në testamentin e tij që në rast të vdekjes së tij, 2 milion dollarë do të ndaheshin në mënyrë të barabartë midis pesë fëmijëve të tij. Kjo ndodhi dy muaj pasi ai u divorcua nga gruaja e tij Shawn, e cila tani pretendon se do të shkojë në gjykatë për të kundërshtuar testamentin sepse ajo është e bindur se dikush ndikoi tek ai në kohën e shkrimit të testamentit. Të parën, thotë ajo, ata e shkruan së bashku në 2015.

“Kjo do të ekzistojë akoma dhe është akoma e vlefshme,” tha Shawn.

Situata me trashëgiminë e tij ishte ndërlikuar tashmë edhe para vdekjes, pasi King përfshiu në testamentin e tij dy fëmijët e tij që i vdiqën në vitin 2020 me një vit larg. Eshtë edhe më e komplikuar sepse divorci i King me Shawn nuk u finalizua kur ai ndërroi jetë. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts