Auto Dak
Auto Dak
Auto Dak

Dubël Meghan Markle: Juristja spanjolle që ngjan si ish-dukesha britanike

Begoña Villacís, një avokate e politikane spanjolle, anëtare e Këshillit të Qytetit Madrid dhe një kandidate për kryetarin e këtij qyteti, së fundmi ka marrë një titull tjetër, atë të dukeshës Meghan Markle (ish prej 24 orësh).

Ajo ngjan në mënyrë të papërballueshme me Meghan, ku veçon sidomos një buzëqeshje të ngjashme. Por ngjashmëria fizike nuk është sigurisht e vetmja gjë që ata kanë të përbashkët duke pasur parasysh faktin se Begoña, ashtu si Meghan, është e njohur për stilin e saj të përsosur të modës.

Kjo është një grua që përfundoi gradën e saj të drejtësisë në Universitetin San Pablo. Ajo ka jetuar në Shtetet e Bashkuara për disa vjet dhe njihet gjithashtu në Spanjë si një analiste juridike që shpesh i bën të njohura pikëpamjet e saj në media.

Begoña është një nënë e tre fëmijëve, e cila është shumë e njohur në vendin e saj, ku mendohet se ka kontribuar ndhe fakti që i ngjan Meghan në mënyrë të parezistueshme. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts